Kas

Atamızı ebediyete uğurlayışımızın 85. yılında saygı ve minnetle yad ettik. Anma etkinliğimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için yorucu geçen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Okulda başarı ortalamasında ilk üç sıradaki öğrencilerimize başarılarının motive edilmesi amacıyla madalya ile ödüllendirildi. Emek veren başta okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm velilerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Okulumuzda akıl ve zekâ oyunları atölyemiz öğrencilerimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşarken aynı zamanda akademik gelişimlerini desteklemek, çok yönlü düşünmelerini sağlamak, analitik düşünme becerilerini geliştirmek de hedeflenmektedir. Bu amaçla Türkçe ve Matematik derslerinde ders öğretmenleri tarafından aktif olarak yıl içersinde kullanılmaktadır.

Okul bahçemizi güzelleştirme ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi. Personellerimizle birlikte öğrencilerimiz de çalışmalara destek vererek çevre duyarlılığı örneği gösterdiler.

İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR) tarafından taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören öğrencilerin kaynaklara erişimlerini sağlamak, etkileşimlerini arttırmak, motivasyonlarını canlı tutmak, özgüvenlerini güçlü kılmak amaçlarıyla Meraklı Bilim Elçileri projesi okulumuzda devam etmektedir. Bu yılki Meraklı Bilim Elçisi öğrencimiz 7/A sınıfından  Petek Koyulmuş olmuştur. Öğrencimiz proje kapsamında öğrendiklerini sınıftaki diğer arkadaşlarıyla paylaşarak onların öğrenmelerine de katkı sağlamıştır.

Tavşanlı ilçesinde düzenlenen ulusal Robot yarışmasında Bilişim ve Yazılım Öğretmenimiz Hakkı Aydın ve öğrencilerimiz kendilerinin tasarladıkları robotla "Çizgi İzleyen Robot" kategorisinde yarışmışlardır.