Okulumuzda BEP'li öğrencilere yönelik 'Geometrik Şekiller' ve 'Aynısını Çiz' çalışması yapıldı.

Daha önceden çizdiğimiz geometrik şekilleri (üçgen,kare,daire, dikdörtgen) farklı renklere boyadık. Sonra öğrencilerimizden hangi şekil hangi renkte ise boyamalarını istedik. Öğrencilerimiz boyarken hem şekilleri hem de renkleri tekrar etmiş ve öğrenmiş oldular. Ayrıca kalem tutma becerisinin gelişmesine katkıda bulundu.

Aynısını Çiz etkinliğinde ise daha önceden noktaları birleştirerek basit şekiller oluşturduğumuz etkinlik kağıdını öğrencilere verdik. Bizim çizdiğimiz şekillerin aynısını öğrencilerimizden çizmelerini istedik. Bu çalışma öğrencilerimizin dikkatini ve ince kas becerilerinin gelişmesine yardımcı oldu. Öğrencilerimiz bu çalışmaları yaparken hem eğlendiler hem de öğrendiler.

30-05-202330-05-202330-05-2023

Yayın: 30.05.2023 - Güncelleme: 30.05.2023 13:41 - Görüntülenme: 68