Okulumuzda Bilişim ve Robotik Kodlama Alanında İlk Başarı

Kütahya Kendin Yap Atölye Festivali kapsamında düzenlenen ''Çizgi İzleyen Robot'' katagorisi yarışmasında Lise, Bilim Sanat Merkezleri, Halk Eğitim Merkezleri ve Ortaokullar'dan katılan toplam 37 takım arasından Okulumuz Kütahya 2. si olmuştur ve 1000TL' lik ödülünü düzenlenen törende almıştır.

Bilişim ve Yazılım Öğretmenimiz Hakkı Aydın ve öğrencilerimiz kendilerinin tasarladıkları robotla yarışmışlardır.

Bu başarıyı okulumuza kazandıran Bilişim ve Yazılım Öğretmenimiz Hakkı Aydın'a, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yine Robotik Kodlama çalışmalarımıza destek veren "KAHEV" yetkililerine, Kütahya Kahev temsilcisi Sayın Dr. Emel Fikir'e, Köprüören Avrupa Dayanışma  ve Kültür Derneği başkanı Sayın Alaattin Bıyıkal'a ve dernek üyelerine, Ali Rıza Tuna ve Havva Tuna'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm Kütahya KendinYap Atölyesi öğretmenlerine böyle güzel bir organizasyon hazırladıkları için teşekkür ederiz.

Yeni yarışma ve başarılarda buluşmak dileğiyle..

08-06-202310-06-2023

Yayın: 08.06.2023 - Güncelleme: 12.06.2023 12:12 - Görüntülenme: 133