İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR) tarafından taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören öğrencilerin kaynaklara erişimlerini sağlamak, etkileşimlerini arttırmak, motivasyonlarını canlı tutmak, özgüvenlerini güçlü kılmak amaçlarıyla Meraklı Bilim Elçileri projesi okulumuzda devam etmektedir. Bu yılki Meraklı Bilim Elçisi öğrencimiz 7/A sınıfından  Petek Koyulmuş olmuştur. Öğrencimiz proje kapsamında öğrendiklerini sınıftaki diğer arkadaşlarıyla paylaşarak onların öğrenmelerine de katkı sağlamıştır.

Tavşanlı ilçesinde düzenlenen ulusal Robot yarışmasında Bilişim ve Yazılım Öğretmenimiz Hakkı Aydın ve öğrencilerimiz kendilerinin tasarladıkları robotla "Çizgi İzleyen Robot" kategorisinde yarışmışlardır.

Okulumuz öğrencileri kendi atık pil toplama kutularını tasarlayarak sene boyunca atık pillerin toplanmasına katkı sağladılar. Öğrencileri atık pillerle ilgili kendi köylerinde yakın çevrelerini bilgilendirme çalışmaları yaptılar. Okulumuzda toplamda 100 kg civarında atık pil toplanarak çevrenin korunmasına katkıda bulundular.

Köprüören Tek Termik Ortaokulunda 8-B sınıfının kız öğrencileri ile müzik öğretmenimiz Fatmanur Sarıkaya yöresel türküler eşliğinde halay çekerek sınav stresini atmışlardır.

Köprüören tek Termik ortaokulu Köprüören Tek Termik Ortaokulu nda sekizinci sınıf öğrencilerine mesleki tercih eğilim ölçeğinin uygulaması yapılmış olup öğrencilerin sonuçlarına göre yönlendirmesi yapılmıştır.

Köprüören Tek Termik Ortaokulunda sekizinci sınıf öğrencilere lise tanıtım semineri düzenlenmiş olup Kütahyadaki okullar tanıtılmıştır.

Köprüören Tek Termik Ortaokulunda 8.sınıf öğrencilerine LGS bilgilendirme semineri düzenlenmiş olup sınav konusunda öğrencilerin soruları cevaplandırılmıştır.

Köprüören Tek Termik Ortaokulu nda üst öğretim kurumları tanıtımı semineri düzenlenmiş olup öğrencilerin ilgi, kabiliyet ve beceriye göre okul seçmeleri konusunda bilgilendirilmiştir.

Köprüören Tek Termik Orta okulunda Tütün bağımlılığı ve önleme semineri düzenlenmiş olup öğrenciler bağımlılığın zararları konusunda bilgilendirilmiştir

Köprüören Tek Termik Ortaokulu'nda Rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilere yönelik ergenlik semineri düzenlenmiş olup bu dönemin özellikleri yaşadıkları sorunlar konusunda öğrenciler bilgilendirilmiştir.

Köprüören Tek Termik ortaokulu öğrencileri Balıkesir'in doğal ve tarihi güzelliklerini ziyaret etmiş olup Burhaniye plajına götürülmüştür.

Köprüören Tek Termik Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri Denizli Pamukkale'ye spor yarışmalarına katılan öğrencilerimiz, yarışma sonrası Denizli'de bulunan Hierapolis Antik Kenti ve doğal güzellikleri dünyada bilinen Pamukkale Travertenlerini ziyaret etmişlerdir.

Köprüören Tek Termik Ortaokulunda 5-A sınıfı ile sınıf rehber öğretmeni Saime TUNÇAY gözetiminde sene sonu pikniği düzenlenmiş olup daha sonra doğa yürüyüşü  yapılarak öğrenciler güzel bir gün geçirmiştir.

EGEP projesi kapsamında “Matematik Projeleri Sergisi” düzenledik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Öğrencilerdeki matematik kaygısını azaltmak ve cebire eğlenceli bir giriş yapabilmek amacıyla EGEP Projesi kapsamında'Cebirle Tanışıyorum' etkinliği düzenlendik. Öğretmenimiz Hatice TAŞKIN'a emekleri için teşekkür ederiz.