Okulumuz Kütahya'da yapılan Okul Sporları "Spor Tırmanışı" dalında Küçük Kızlar il üçüncüsü, Küçük Erkekler il üçüncüsü, Yıldız Kızlar il üçüncüsü, Yıldız Erkekler il birincisi, Yıldız Karma takımı il birincisi olmuştur. Sporcularımız toplamda 5 kupa, 20 madalya kazanmışlardır. Yıldız Erkekler ve Yıldız Karma Takımımız Aydın ilinde yapılacak Türkiye Finallerinde Kütahya'mızı temsil edeceklerdir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet Mutlucan'ı ve öğrencilerimi tebrik ediyor, Türkiye Finallerinde başarılar diliyoruz.

Daha önce 'Özel Öğrenme Güçlüğü Farkındalık' semineri alan İngilizce Öğretmenimiz Osman SARI tarafından okulumuz BEP'Lİ öğrencilerine yönelik 'Disleksi,Disgrafi ve Diskalkuli' konuları anlatılmıştır.

Disleksi nedir? Bir bireyin normal zeka düzeyinde olmasına rağmen dil, okuma ve yazma becerilerinde sorunlar yaşamasına neden olan bir özel öğrenme bozukluğudur.

Disgrafi nedir? Yazma güçlüğünün diğer adıdır.Disgrafi olan çocuklar b yerine d,p yazabilirler. Küçük - büyük harflere dikkat etmezler,noktalama hataları yaparlar. Kelimeleri hecelerine bölmekte zorlanırlar.

Diskalkuli nedir? Aritmetik beceriler kazanma yeteneğini etkileyen bir durumdur. Öğrenciler basit sayı kavramlarını anlamakta güçlük çekebilir, sayıları sezgisel bir şekilde kavramadan yoksun olabilir.

Okulumuz öğrencileri, okul sporları Bocce dalında

Yıldızlar Erkek İl 2.liği

Küçükler Erkek İl 1. liği

Küçükler Kız İl 1. liği

elde ederek Kütahyamızı bölge yarışmalarında temsil edecektir. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet MUTLUCAN'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Egep projesi Dijital Eğitim kapsamında “Logomuzu Tasarlıyoruz” etkinliğini öğrencilerimiz ile birlikte dijital ortamda gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz kendi istedikleri gibi dijital resim araçlarını kullanarak hayal ettikleri özgün bir logo tasarladılar.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı için düzenlediğimiz resim sergisini öğrencilerimiz ile Dijital resim sergisine dönüştürdük bu kapsamda öğrencilerimiz online dijital resim araçlarını kullanmayı öğrendiler ve öğrendikleri bu araçlar ile 23 Nisan sergimiz için yaptıkları resimleri dijital ortama aktardılar.  Egep projesi kapsamında Dijital ortama aktardıkları resimler üzerinde görsel yeteneklerini de kullanarak hem eğlenerek hem de öğrenerek kendi çevrimiçi sergilerini oluşturdular.

May

Okulumuzda BEP'li öğrencilere yönelik okulumuz rehber öğretmeni Recep Murat SAYIN tarafından eğitim hayatında ve çocukluğunda çeşitli zorluklarla karşılaşan ancak daha sonra yaptığı çalışmalarla bütün dünyaya katkıda bulunan ve günümüzde bütün dünya tarafından bilinen bilim insanları ve sanatçıları tanıtıldı. Öğrencilerimizin her türlü zorluk karşısında mücadele etmelerinin önemi okul rehber öğretmenimiz tarafından anlatıldı. Bu etkinlikte öğrencilerimizde zorluklar karşısında vazgecmeme ve hayatta başarılı olma bilincini oluşturmaya çalıştık.

May

Okulumuzda BEP'li öğrencilere yönelik 'Geometrik Şekiller' ve 'Aynısını Çiz' çalışması yapıldı.

May

Okulumuzda BEP'li öğrencilere yönelik 'Dikkat ve Yön ' çalışması yapıldı.

May

Okulumuzda EGEP (Özel eğitim-Özel yetenek) kapsamında BEP' li öğrencilere yönelik zeka oyunları atölyesinde mangala ve Look Look oyunları oynatılmıştır.

Tem

Okulumuzun bahçe otlarının temizliği için halkımız benzinli tırpan almış ve okulumuza hibe etmiştir. Önderlik eden Neşe Boz hanımefendiye,  okul aile birliği başkanımız Ahmet Barış Duran beyefendiye, İsmail Tuna abimize ve katkısı bulunan tüm hayır severlerimize teşekkür ederiz.